Banden, incl. opslag

Ieder seizoen is het belangrijk om op de juiste banden te rijden. U kunt bij ons terecht voor alle soorten banden. Zomerbanden, winterbande en allseason banden. De allseason banden zijn in de winter prima geschikt voor Nederlandse omstandigheden. En leveren betere prestaties onder winterse omstandigheden dan zomerbanden. Winterbanden leveren echter betere prestaties in de winter. En in de zomer slijten de allseason banden wel harder dan zomerbanden. Het voordeel van allseason banden is dat u de banden niet hoeft te wisselen. Dus rijdt u niet veel kilometers? Dan zijn allseason banden een prima alternatief. Gebruikt u uw auto vaak in de winter of gaat u met de auto op wintersport? Dan adviseren wij winterwielen aan te schaffen.

Voor het wisselen van de banden kunt u ook bij ons terecht. U kunt gebruik maken van onze bandenopslag. Op het moment dat uw winterbanden er weer vanaf gaan in het voorjaar, slaat u ze bij ons op. Voor een kleine vergoeding houdt u zo uw eigen garage vrij!

Uw auto toe aan de APK-keuring?

Uw auto toe aan de APK-keuring? Neem dan contact met ons op voor een afspraak via het contactformulier of bel ons op 0318-522251.
Wij zijn u graag van dienst!

Uw banden worden gerecycled

Wist u dat wij onze oude banden inleveren, zodat ze gerecycled worden?! Dit betekent niet het einde van de oude banden, maar het begin van iets nieuws. Er wordt een nieuw product van gemaakt!

Logos Servicegarage van Uijtert
Mogelijk gemaakt door Mobilox