In- en verkoop nieuwe en gebruikte auto’s

Een auto kopen doet u niet iedere dag. Misschien is het wel één van de grootste uitgaven die u doet. Bovendien heeft niet iedereen voldoende kennis van de technische aspecten van een auto. Daarom helpen wij u daar graag mee. Of het nu gaat om een nieuwe of een gebruikte auto. U kunt ook uw wensen doorgeven aan ons, dan gaan wij op zoek naar een auto voor u. Wij halen deze voor u op, zodat u de auto bij ons in de garage kunt bekijken. Dan kunnen wij een aankoopkeuring voor u uitvoeren, zodat u zeker weet dat het een betrouwbare auto is. Ook kunt u uw oude auto bij ons inruilen.

Zo weet u zeker dat u de juiste beslissing neemt, niet teveel betaalt en de aanschaf afhandelt via ons bedrijf! Wel zo vertrouwd!

Uw auto toe aan de APK-keuring?

Uw auto toe aan de APK-keuring? Neem dan contact met ons op voor een afspraak via het contactformulier of bel ons op 0318-522251.
Wij zijn u graag van dienst!

Uw banden worden gerecycled

Wist u dat wij onze oude banden inleveren, zodat ze gerecycled worden?! Dit betekent niet het einde van de oude banden, maar het begin van iets nieuws. Er wordt een nieuw product van gemaakt!

Logos Servicegarage van Uijtert
Mogelijk gemaakt door Mobilox